A családi gazdaság központja Aldebrőn található, a Mátraalji és az Egri borvidék között félúton. A saját művelésű szőlőterületek Gyöngyöstől Feldebrőig nyúlnak, melyeken a manapság oly divatos fehér és kék szőlőfajták mellett kiemelt fontossággal bírnak a hagyományos régi, úgymond őshonos magyarországi fajták, mint a Hárslevelű, Juhfark, Olaszrizling, Gohér, Kadarka. A gazdaság műveli azt a védett eredetű, több mint száz éves Hárslevelű ültetvényt az „Uraké”-dűlőben, amelyet közvetlenül a filoxéra járvány után telepítettek.
A borokat a mintegy 500 éves kompolti műemlék pincében állítják elő és tárolják. A Károlyiak ősi, többszintes borospincéje a bort kedvelők és a csupán kíváncsiak számára is meglepő élményt nyújt a hagyományos és a modern borászati technológia szintézisével.





