Egyesületünk 2025-ben is megrendezi a jótékony célú Egri Borok Bálját, melyre szeretettel invitáljuk Önöket, kedves párjukat, barátaikat és üzleti partnereiket. Ezzel a rendezvénnyel nyitjuk meg immáron XX. alkalommal történelmi borvidékünk jeles rendezvényeinek sorát, ahol fő célunk ez alkalommal is lakóhelyünk értékeinek népszerűsítése.
Időpont: 2025. január 25. 19:00 óra
Helyszín: Hotel Eger & Park konferenciaterem (Eger, Szálloda u. 1-3.)
Díszvendég: Lamport József, a Thummerer Pincészet borásza
A bál fővédnöke: Vágner Ákos, Eger Megyei Jogú Város Polgármestere
Az Egri Borok Bálja egy elegáns, jó hangulatú társasági esemény, ahol kiváló egri borokkal várjuk vendégeinket, méltó környezetben. Az est menüjét Pogonyi Zoltán séf álmodta meg, a négyfogásos vacsora mellé pedig válogatott tételeket kínálunk. A vacsorát követően az Egri Borok Bárjában további kiváló borok kóstolására nyílik lehetőség. Az este programját kellemes zene, tánc és tombola színesíti. A hangulatért az idei esztendőben a Focus Band zenekar felel.
Kacsasült májával céklás almapürén lilakáposztával és édesburgonya rétessel Szuromi Egri Kékfrankos SuperioR 2021 Gál Tibor S.D. Gloria Egri Bikavér Superior 2021
Szarvasnyak baconben erdei gombákkal sült bébizöldségek és csicsókás graten St. Andrea Merengő Egri Bikavér Superior 2021 Thummerer Egri Bikavér Grand Superior 2021
Dupla csokis sheet cake házi granolával és sütőtökkrémmel Academia Egri Bikavér Superior 2021 Petrény Egri Merlot Superior 2016
Szállás: az eseménynek otthont adó Hotel Eger & Park korlátozott számban kedvezményes szálláslehetőséget biztosít a bál vendégei részére. A szobafoglalás egyénileg történik, az eseményre hivatkozva a szállásadónál.
egyágyas szoba: 33.000 Ft/szoba/éj
kétágyas szoba: 42.000 Ft/szoba/éj
parkolás: 2.000 Ft/autó/éj
idegenforgalmi adó: 580 Ft/fő/éj
Jelentkezés január 15-ig a következő e-mail címen: borasztisztan@gmail.com
A 2002-ben alakult Egri Borbarát Hölgyek Egyesülete elsősorban az egri borvidék és borainak népszerűsítését, a magyar és helyi szőlőtermesztés és borászati hagyományok felelevenítését, ápolását és terjesztését tűzte ki célul, megőrizvén a vidék borainak gasztronómiához kötődő tradícióit.